io games

De beste io games in 2023

io games

Er zijn verschillende soorten spellen die bijzonder populair zijn, waarvan de meeste op een speelcomputer worden gespeeld. Echter kan de liefhebber van spelletjes ook kiezen voor een io game. Het betreft een online multiplayer spel, dat vanuit het webbrowser zal worden gespeeld. Net zoals bij de nieuwe gokkasten kan je deze gewoon in de browser spelen in het onlin casino. Bij io games neemt de speler het op tegen opponenten van over de gehele wereld. Het fijne van io games is de laagdrempeligheid. Het gaat om simpele spelletjes met eveneens eenvoudige graphics. Desondanks zijn de io games bijzonder populair en beschikbaar in verschillende genres. In 2023 zijn er wederom weer voldoende io games die zeker worden aangeraden. Check hieronder dan ook de top 5 io games in 2023.

1. Slither.io

Het spel Slither.io is al jarenlang de lijstaanvoerder en dat heeft zo zijn redenen. In het spel zal de speler de vorm van een slang aannemen. Het doel is om te groeien en zolang als mogelijk in het spel te blijven. Gemakkelijk is dat niet, want er zijn tal van andere spelers met hetzelfde doel. Raak geen grotere slangen, want dan is het spel afgelopen en moet de deelnemer opnieuw beginnen. De bolletjes die worden achtergelaten op het speelveld kan de slang opeten om te groeien en dus sterker te worden. Vanzelfsprekend is er een ranglijst aanwezig en kan de speler proberen op de nieuwe nummer één te worden bij Slither.io.

2. Agar.io

De speler zal in het spel Agar.io de rol aannemen van een microben. En ook nu is het doel heel simpel. De speler moet blijven eten om te kunnen groeien en sterker worden in het spel. Eet de tegenstanders op, voordat zij toeslaan. Kijk wel uit, want er zijn veel spelers die zomaar een einde aan het avontuur van de speler kunnen maken. Agar.io is een verslavend spelletje dat dus eveneens op het webbrowser kan worden gespeeld tegen honderden of zelfs duizenden andere deelnemers.

3. Diep.io

Oorlogsspelletjes doen het altijd goed, zo blijkt ook wel in het spel Diep.io. De speler speelt Diep.io met een tank en zal een oorlogsgebied betreden. Probeer de tegenstanders te verslaan en eventuele obstakels te vernietigen. Pak zoveel als mogelijk punten om te stijgen op de ranglijst en de tank te voorzien van beter materiaal.

4. Zombs.io

De zombies nemen de wereld over in het spel Zombs.io. De speler moet dus goed uitkijken, want in de nachtelijke uurtjes komen de zombies massaal op de speler af. De taak is om overdag een base te bouwen en ervoor te zorgen dat de zombies geen schijn van kans maken. Iedere keer als de speler een nacht overleeft, dan is het mogelijk om gebruik te maken van handige upgrades.

5. Mope.io

Het spel Mope.io is wat luchtiger en een leuk tijdverdrijf. De speler zal het spel beginnen als een muisje, maar kan vervolgens EXP-punten opsparen en evolueren in een ander dier. Er moet gedacht worden aan een konijn of een duif. Echter is het doel om uiteindelijk te veranderen in een zwartgekleurde draak, ook wel de King Dragon genoemd. Simpelweg door voldoende te eten en uit te kijken voor andere dieren kan een speler succesvol zijn in het spel Mope.io.